Continutul Principal

Gabriela Podașcă: „Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în interesul PNL”

Data: 13 octombrie 2020

Gabriela Podașcă, vicepreședintele PRO România, acuză PNL de manipulări de cifre în ceea ce privește criza de coronavirus în interesul electoral al partidului condus de Ludovic Orban.

„Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în funcție de interesul electoral al PNL, asta vedem de aproape un an din partea reprezentanților Guvernului. Grav este că acești incompetenți care ocupă funcții publice iau decizii pentru noi toți.

Care este algoritmul în baza căruia au decis ei că la o incidență de 3,4 la mia de locuitori luăm măsuri? Și care sunt măsurile de luat, de ce nu le prezentăm populației, de ce nu gândim scenarii etapizate? Care sunt datele și studiile din spatele acestor decizii? Vă spun eu, ZERO.

Tot ce face PNL este in interes electoral. Nu închid școlile pentru că se tem că le vor sări oamenii în cap dacă le redeschid doar pentru votare.

Sau închidem școlile pentru că habar n-avem să gândim un set de măsuri cu aplicare unitară în toate instituțiile de învățământ. Domnule Orban, cum vă permiteți să vă jucați cu viața românilor? Care este expertiza Grupului de Comunicare Strategică și în baza a ce le dați putere absolută? Opriți-vă, plecați acasă și lăsați specialiștii să salveze economia, educația și sănătatea!

PRO România nu va accepta abuzurile Guvernului PNL. În timp ce alte partide doar mimează opoziția, noi suntem singurii care luptăm ca drepturile românilor să nu fie încălcate! Suntem PRO România și ținem cu România!”, a scris deputatul Gabriela Podașcă într-o postare pe Facebook.

 

Sursa: antena3.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.