Continutul Principal

Gabriela Podașcă: „Nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și bată joc de pensii, salarii și alocații”

Data: 16 octombrie 2020

Gabriela Maria-Podașcă (PRO România) a criticat dur, printr-o postare pe o rețea socială, modul în care primarul din Sângeorz-Băi a fost revalidat ca primar, în ciuda faptului că a primit o condamnare definitivă de 1 an cu suspendare după ce a refuzat să sufle în etilotest.

Pare incredibil, dar se întâmplă tot mai des la PNL. Oamenii promovați în funcții publice sunt condamnați, falsificatori, incompetenți și impostori. Cel mai grav este că acești oameni sunt în poziția de a decide pentru noi. Nu se mai poate așa!

În orice țară normală primarul acesta și-ar fi pierdut funcția. În România însă, PNL face tertipuri. Întârzie validarea noului mandat, pune în aplicare decizia de încetare a celui vechi ca urmare a condamnării definitive într-un dosar penal, iar două zile mai târziu îl revalidează următorii patru ani, ca urmare a alegerilor din 27 septembrie. Ați înțeles ideea? Așa se joacă PNL cu sănătatea, cu educația, cu firmele românești, cu economia țării.

Ultima ocazie ca să-i oprim este pe 6 decembrie. Ulterior nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și bată joc de pensii, salarii, angajați, angajatori, alocații și de banii publici. PRO România va depune toate eforturile pentru a bloca măsurile luate de PNL împotriva românilor, dar de data aceasta puterea e la voi, în votul vostru”, scrie Gabriela Maria Podașcă pe o rețea socială.

 

Sursa: antena3.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.