Continutul Principal

Gabriela Podașcă: PNL taie bani de la cele mai vulnerabile categorii şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească

Data: 19 ianuarie 2020

Purtătorul de cuvânt PRO România, Gabriela Podaşcă, acuză PNL că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească.

„Una câte una, promisiunile lui Orban devin piatra de moară a executivului PNL. #GuvernareaFake nu doar că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, dar şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească.

N-au bani pentru copii, n-au bani pentru bătrâni, au doar posturi călduţe pentru băieţii de partid. Au făcut din dublarea alocaţiilor un subiect de auto-victimizare, dând vina pe opoziţie că le fură banii din buget, de parcă ar vorbi despre puşculiţa partidului, nu a statului. Au promis pensii mai mari, dar acum spun că n-au bani.

Ar fi cazul să ne spună PNL spre ce altceva redirecţionează fondurile prevăzute deja la buget în acest sens. Aceasta nu este o guvernare slabă, este o guvernare falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor. Este cel mai mare exerciţiu de laşitate al unui partid care nu şi-a asumat nimic, ci joacă un teatru prost din care îşi imaginează că va ieşi câştigător la urne, după eventuale anticipate”, spune Podașcă, într-un comunicat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.