Continutul Principal

Gabriela Podaşcă (Pro România): Avem cei mai săraci angajați. Îi vom opri pe cei care duc România în prăpastie!

Data: 9 octombrie 2020

România se află în vârful unui top, dar nu în lista potrivită, spune Gabriela Podaşcă, vicepreşedinte Pro România, referindu-se la faptul că avem cei mai săraci angajați.

Principalele provocări cu care se confruntă românii sunt prețuri mari și amenințarea pierderii locurilor de muncă, iar guvernul este preocupat de organizarea alegerilor, acuză Podaşcă.

Podaşcă: Banii nu le ajung românilor decât pentru mâncare și facturi

„Suntem și noi în vârf de clasament, dar nu în lista potrivită. Avem cei mai săraci angajați, cu un procent de 15,7% la nivelul anului 2019, raportat la o medie de 8,9% pentru UE. Românii contrazic ideea conform căreia munca îți asigură bunăstarea, pentru că deși muncesc și au o productivitate record, banii nu le ajung decât pentru mâncare și facturi.

Prețurile prea mari și amenințarea pierderii locurilor de muncă sunt două dintre provocările cu care se confruntă cei mai mulți români.

Din nefericire, preocuparea Guvernului este organizarea alegerilor, nu rezolvarea problemelor din economie, sănătate și educație.

Podaşcă: Vom depune toate eforturile să-i oprim pe cei care duc România în prăpastie!

Tăierile de venituri previzionate, lipsa unui sistem de sprijin pentru companiile autohtone și criza iminentă pe care o vom trăi în 2021, toate acestea sunt lucruri nesemnificative pentru PNL. Tot ce-și doresc liberalii este să aibă toată puterea, iar patru ani să nu-i poată decupla nimeni de la banul public.

PRO România nu va accepta asta, nu vom tolera ca drepturile câștigate de români să fie călcate în picioare. Vom lupta împotriva politicilor de austeritate pentru că noi știm din propria experiență că tăierile nu duc decât la adâncirea crizei. Vom veni cu soluții pro-români, pro-dezvoltare și vom depune toate eforturile ca să-i oprim pe cei care duc România în prăpastie!”, a scris Gabriela Podaşcă, vineri, pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: antena3.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.