Continutul Principal

HUNCĂ SPRE PSD: ”COLEGII MEI DIN ÎNVĂŢĂMÂNT NU VOR ALTCEVA, DECÂT SĂ VĂ RESPECTAŢI JURĂMÂNTUL FĂCUT…”

Data: 17 ianuarie 2019

Fostul inspector școlar general Mihaela Huncă, actual deputat PRO România, acuză guvernarea PSD de faptul că tratează învățământul doar cu promisiuni și nu ca pe o prioritate națională.

Mihaela Huncă a transmis un comunicat de presă prin care critică PSD pentru modul în care gestionează Învățământul din România.

Integral comunicatul fostului inspector școlar general:

”În şedinţa extraordinară de Guvern desfăşurată, cu ocazia Centenarului, la Alba Iulia, în 29 noiembrie 2018, premierul României a semnat ceea ce a fost numit, la acea dată, de o parte a oamenilor politici din PSD, ”un acord istoric” de susţinere a educaţiei.

Nu au trecut nici două luni de la aprobarea prin memorandum a ”istoricului” Acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, că promisiunile asumate de miniştrii semnatari, în frunte cu Viorica Dăncilă, se risipesc în vântul aprig al iernii.

Prin urmare, fie au fost făcute pentru a mai strânge nişte capital de imagine, fie au fost considerate – alături de multe alte obligaţii încălcate cu iresponsabilitate – neimportante, întărind astfel, din păcate, lipsa de credibilitate şi de profesionalism care caracterizează actuala guvernare.

sursa banulbotosanean.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.