Continutul Principal

ÎN ARGEȘ, PSD SE DEZINTEGREAZĂ. DEPUTATUL NICOLAE GEORGESCU VINE LA PRO ROMÂNIA

Data: 22 aprilie 2019

În Argeș, PSD se dezintegrează. Deputatul Nicolae Georgescu vine la PRO România. Deputatul PSD de Argeș Nicolae Georgescu se alătură, de astăzi, partidului înființat de Daniel Constantin și Victor Ponta, PRO România.
Astăzi am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu.
Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a anunțat cu puțin timp în urmă deputatul Nicolae Georgescu pe pagina sa de socializare.
Din ce în ce mai mulți oameni din PSD realizează că partidul merge pe un drum greșit, din ce în ce mai mulți oameni vin către PRO România.
Astăzi a venit Nicolae Georgescu. Se va ocupa de zona de sud a județului Argeș și sper să facem treabă bună împreună”, declară pentru ePitești coordonatorul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

sursa epitesti.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.