Continutul Principal

„Într-o țară mult prea săracă, doar votul mai poate schimba ceva”

Data: 16 aprilie 2019

„Noi trimitem în Parlamentul European personalități puternice, fiind singurii care avem pe listele electorale patru foști premieri (în realitate decât trei – Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă și el fost premier în Republica Moldova. Al patrulea candidat de top este Corina Crețu, comisar european)”, a precizat Teodor Sas, coordonatorul campaniei electorale Pro România în Dolj.

Organizatorii conferinței de presă au subliniat că Pro România propune pentru Parlamentul European personalități puternice, proeuropene, care vor să facă ceva pentru o țară care de ani buni se îndreaptă într-o direcție greșită.

„Ceea ce se întâmplă în prezent, în România, nu exista nici în perioada comunistă. Este incredibil unde s-a ajuns! Blochezi un oraș întreg, la o oră de vârf, ca să faci un miting? Aduci oamenii cu forța, cu atuocarul, la miting, amenințându-i că altfel își pot pierde slujbele sau ajutoarele sociale?! Deja s-a ajuns mult prea departe! (…) Și în plan salarial discrepanțele sunt enorme. Oamenii sunt tot mai săraci. Cât mai continuăm așa? Trebuie să se schimbe ceva în această țară! Trebuie să schimbăm ceva! De aceeea îi rog pe cetățeni să vina pe 26 mai la vot”, a mai declarat Teodor Sas.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.