Continutul Principal

Ion Mocioalcă: Moţiunea împotriva ministrului Vela va trece!

Data: 26 mai 2020

Deputatul PRO România Ion Mocioalcă declară că moţiunile PSD sunt fireşti şi că aşteaptă momentul în care PSD va semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Decizia Opoziţiei de a depune moţiuni simple împotriva miniştrilor PNL este una justificată. După cea împotriva lui Cîţu, a urmat cea împotriva ministrului de Interne şi va urma una împotriva ministrului Educaţiei. Toate vor trece, din punctul meu de vedere. Cea depusă la Senat împotriva ministrului Vela va fi votată de PSD fără a avea nevoie de alte partide şi va trece şi în plen. Cât despre Monica Anisie, sunt multe de spus în ceea ce priveşte situaţia dramatică a elevilor din România. De altfel, în momentul de faţă, orice ministru al Guvernului Orban este criticabil. Problema gravă va fi când PSD se va hotărî să semneze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Pro România şi Victor Ponta cer cu o voce puternică acest lucru. Nouă cel puţin nu ne mai trebuie niciun argument în plus că Guvernul Orban trebuie să plece. Am discutat acest lucru şi cu colegii de la ALDE. Aşteptăm decizia PSD care nu este hotărât, dar spun că după starea de alertă, care este de fapt o stare de imponderabilitate, Guvernul Orban încercând cumva să sfideze şi gravitaţia“, a declarat secretarul general PRO România, pentru cotidianul Caraș Online.

Liderul PRO România susține că România trebuie condusă de un guvern de uniune naţională: „Doar un astfel de guvern mai poate conduce ţara bine. Trebuie un Guvern de uniune naţională care să conducă România până la alegeri, iar eu cred că alegerile ar trebui să fie la sfârşitul lui noiembrie. Atât cele locale cât şi cele parlamentare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.