Continutul Principal

Victor Ponta, despre legile justiției: Ideea a fost să ajute anumiți oameni politici care au probleme cu justiția, să plateasca niște polițe

Data: 17 octombrie 2018

646x404

Fostul premier Victor Ponta critică Guvernul si Puterea, menționând că mai multe legi și ordonanțe au fost adoptate în grabă, precizările fiind făcute în contextul OUG privind legile justiției, proiect realizat la scurt timp după ce au fost adoptate. Ponta susține că legile justiției au fost modificate în favoarea unor oameni politici.

„Guvernarea nu poate fi de succes daca NU are seriozitate , profesionalism si consecventa! In loc sa masoare de 7 ori si sa taie o data Guvernele din 2017 si majoritatea parlamentara s-au grabit sa adopte tot felul de legi si ordonante pe care tot ei le modifica si rectifica non stop!

Cand totul se decide peste noapte de catre un singur om rezultatele sunt gresite – si pe urma se tot carpesc prin ordonante de urgenta care repara ceva si strica altceva / totul arata o munca haotica si neproductiva care ne afecteaza pe toti! Cooperativa “munca in zadar”!

More stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.