Continutul Principal

Laurențiu Rebega a deschis ușile Pro România către Trump

Data: 3 martie 2019

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, și-a promovat partidul în Statele Unite în cercurile apropiate de Trump în cadrul vizitei de o săptămână de la Washington pe care a folosit-o ca să aibă discuții cu diferiți oficiali apropiați de actuala administrație americană.

În această seară, el a anunțat că a participat ”la un moment istoric de care lumea își va aminti: Donald Trump a anunțat într-un discurs de peste două ore, în fața a peste 6000 de republicani, că va candida pentru al doilea mandat ca președinte”. Rebega, care este un apropiat al republicanilor, a mai spus că ”despre această candidatură i-am auzit vorbindu-i pe congresmenii republicani încă de acum un an, iar astăzi a venit și confirmarea”.

Pentru europarlamentarul Pro România, discursul lui Trump de la CPAC e ” un semn că lumea din jurul nostru evoluează spectaculos, iar România trebuie să fie atentă la noul curs al lucrurilor”. De aceea, crede Rebega, ”e important să fim #PRORomânia așa cum Donald Trump este pro America! Și la fel de important este să aducem la guvernare în România oameni pasionați de țara lor, competenți și dedicați pentru că omenirea merge înainte, nu ne așteaptă, și ratăm iarăși ocazii și oportunități pentru țara noastră!”

Europarlamentarul a fost prezent, cu o zi înainte, și la discursul vicepreședintelui american, Mike Pence, cu care a dat mâna și a schimbat câteva vorbe, după cum se vede pe pagina de socializare a politicianului Pro România. De asemenea, Rebega a avut ieri și o întâlnire cu vicepreședintele Institutului Republican Internațional, Scott Mastic, în vederea unei colaborări de durată cu această organizație extrem de influentă care activează cam peste tot în lume.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.