Continutul Principal

Laurențiu Rebega (Pro România), în mijlocul protestatarilor

Data: 10 ianuarie 2019

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent astăzi în mijlocul transportatorilor veniți să protesteze la Bruxelles și a transmis pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere pentru doleanțele lor. ”Un sprijin categoric pentru transportatorii din Est!”, își începe Rebega postarea.

 

”Am ținut să fiu astăzi alături de organizațiile transportatorilor din țările din Est: Bulgaria, Polonia, Lituania, Ungaria și, bineînțeles, România, la protestul din fața Parlamentului European de la Bruxelles. După cum se știe, în Comisia Transporturi s-a votat azi un Raport care este profund discriminatoriu pentru firmele și șoferii din Est. Din păcate, acest tip de măsuri nu consolidează Europa, dimpotrivă! Până la urmă, chiar în timpul protestului, unele amendamente revoltătoare au fost respinse. Sperăm că mai putem schimba ceva la votul în plen, dar este necesar să fim uniți și să ne facem auzite argumentele”, spune Rebega în postarea sa.

El observă că ”la protest, din cât am înțeles, au participat TOȚI europarlamentarii bulgari, dar și ministrul Transporturilor din Bulgaria. Dintre europarlamentarii români, au participat Maria Grapini și Claudia Țapardel. Din Guvernul României nu a fost niciun oficial. No comment!”, a fost concluzia amară a lui Laurențiu Rebega.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.