Continutul Principal

Marian Neacșu: ‘Avem cea mai bună listă de candidaţi eligibili’

Data: 29 martie 2019

Coordonatorul campaniei electorale a Pro România pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacşu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Vaslui, că partidul său are cea mai bună listă de candidaţi pentru scrutinul din 26 mai, potrivit agerpres.ro.

„În opinia mea şi cred că nu e numai opinia mea, avem cea mai bună listă de candidaţi eligibili. Cei mai buni primii zece candidaţi ai noştri sunt mai buni decât orice alţi primii zece candidaţi ai oricărui alt partid, pentru că şi noi reprezentăm nu un alt PSD, ci un partid de stânga modern, serios, progresist, care respectă valorile europene şi mai ales valorile româneşti, că nu întâmplător se cheamă Pro România”, a menţionat Marian Neacşu.

El a afirmat că Pro România este într-o perioadă de construcţie şi de organizare, în care liderii săi vor fi prezenţi foarte mult în rândul alegătorilor din toate judeţele ţării, declarându-se convins de faptul că partidul are un proiect politic care se va bucura de succes.

Neacşu a subliniat că un partid nou se construieşte în 2 – 3 ani, „în condiţii de linişte” şi că misiunea celor care au pornit acest nou proiect este cu atât mai dificilă cu cât în perioada următoare vor fi alegerile europarlamentare, prezidenţiale locale şi generale.

 

Coordonatorul campaniei electorale a Pro România a precizat că la ora actuală partidul are structuri în toate judeţele ţării şi intenţionează să înfiinţeze organizaţii şi în interiorul judeţelor, în fiecare localitate în parte.

Marian Neacşu a anunţat că odată cu el ar fi trebuit să fie prezent la Vaslui şi fostul premier Mihai Tudose, dar acesta este spitalizat în urma recentului infarct de care a suferit.

 

„Din fericire, este bine acum. Am vorbit cu el chiar în drum spre Vaslui. O să mai rămână sub supraveghere încă o zi sau două după care îi vor da drumul, şi la cum îl cunosc eu, de luni va fi la treabă”, a spus Neacşu.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.