Continutul Principal

Marian Neacşu, fost nr. 2 în PSD, prima declaraţie după intrarea în partidul lui Ponta: ‘Mai puține vorbe și mai multă muncă’

Data: 11 februarie 2019

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, s-a înscris, luni, în ProRomânia. El a precizat pentru MEDIAFAX că va coordona campania formațiunii pentru alegerile europarlamentare din luna mai și că sloganul său este ”mai puține vorbe și mai multă muncă”.

”M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experiența mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puține vorbe și mai multă muncă”, a declarat pentru MEDIAFAX Marian Neacșu.

În ultima perioadă s-au mai înscris în ProRomânia, printre alții, fostul premier Mihai Tudose și fostul vicepreședinte al social-democraților Adrian Țuțuianu.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, la începutul lunii noiembrie, pentru excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, lider al PSD Dâmbovița, și a secretarului general Marian Neacșu, lider al PSD Ialomița.

 

  1. Felicitări!
    Dl Marian Neacșu..pentru alegerea făcută..de a fi PRO ROMANIA!
    Mult succes tuturor din PRO ROMANIA !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.