Continutul Principal

Marian Neacşu lansează acuzaţii după ce a trecut la Pro România: ‘PSD se îndreaptă spre disoluţie. Oricine se opune ideilor Liderului Maxim este minimalizat’

Data: 12 februarie 2019

Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, explică motivele pentru care a ales să se alături partidului Pro România. Exclus din PSD în toamna anului trecut, Neacşu afirmă că, sub actuala conducere, partidul se îndreaptă spre disoluţie.

„Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conștient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de față, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni și nevoile lor.

Nu mi-a fost ușor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluție și, dacă vrem ca social-democrația să supraviețuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă.

Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat și, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulți dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaș la așa ceva!”, afirmă Neacşu, într-un comunicat de presă.

Marian Neacşu s-a alăturat luni partidului condus de Victor Ponta. Acesta va coordona campania Pro România pentru europarlamentare.

 

sursa stiripesurse.ro sursa foto evz.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.