Continutul Principal

Mihaela Huncă: Doar fiind solidari putem proteja viața apropiaţilor noștri!

Data: 7 aprilie 2020

Deputatul și coordonatorul organizației județene PRO România Botoșani, Mihaela Huncă, anunță că organizaţiile municipale Botoşani şi Dorohoi donează două tuneluri dezinfectante spitalelor din cele două localităţi.

 „Credem că, în acest moment, ţara are nevoie de fiecare dintre noi. Am spus în repetate rânduri că acum, mai mult ca oricând,  este nevoie de solidaritate și de responsabilitate: atât din partea clasei politice cât şi din partea societăţii civile. Responsabilitate la nivel individual, prin respectarea indicațiilor oferite de autorități, și solidaritate pentru a proteja viața celor mai vulnerabili dintre noi. Sistemul medical românesc, are, din păcate, limitări pe care le cunoaștem cu toţii, chiar din proria experienţă. Ba mai mult, sistemul sanitar este deja şi va fi pus în continuare la grea încercare în perioada următoare, în lupta cu COVID-19.

Este nevoie de toată susținerea posibilă pentru spitalele din România din prima linie și pentru cadrele medicale care vor îngriji persoanele dragi nouă. De aceea, organizaţiile municipale PRO România Botoşani şi Dorohoi donează două tuneluri dezinfectante către Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani şi Spitalul Municipal Dorohoi. Tunelul dezinfectant este asemănător cu o încăpere și poate ajuta, în doar câteva secunde, la reducerea virusurilor și a bacteriilor de pe încălțăminte, haine și mâini, odată ce o persoană trece prin el.

Este o dotare esenţială acum, în plin război cu noul coronavirus, pe care unităţile sanitare ar trebui să o aibă. Revin aşadar la apelul la solidaritate şi îmi doresc ca gestul PRO România Botoşani şi Dorohoi să  fie un exemplu de urmat pentru toți cei care pot face ceva pentru soldaţii în halate albe care luptă pentru viaţa noastră” a declarat coordonatorul organizaţiei PRO România Botoşani, deputatul Mihaela Huncă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.