Continutul Principal

Mihaela Huncă, Pro România : „Noi, botoșănenii nu suntem importanți decât cu o lună-două înainte de alegeri, când începe maratonul promisiunilor”

Data: 20 decembrie 2018

Guvernul a decis, în ședința din 13 decembrie, să aloce suma de 262.570.000 lei din fondul de rezervă aflat la dispoziția Executivului, pentru unități administrativ-teritoriale.

„Hotărârea de Guvern nr. 977/ 2018 are drept scop declarat „plata cheltuielilor curente și de capital”. Scopul nedeclarat și real al acestei decizii este însă altul!” a precizat Mihaela Huncă, deputat PRO România. „În lipsa unor criterii obiective și transparente și în fața unor alegeri care vor avea loc peste puțin timp, actul normativ desenează, din punctul meu de vedere, harta simpatiilor și intereselor imediate ale domnului Liviu Dragnea. Cred că este suficient să spun că sumele cele mai mari au fost alocate unor județe precum Teleorman, Giurgiu, Tulcea, Maramureș sau Neamț pentru a înțelege că nu prioritățile României, ci prioritățile personale ale președintelui PSD sunt cele care primează în Guvernul României”, a adăugat Huncă.

„Marele meu regret este că județul Botoșani a fost uitat din nou de cei care guvernează țara, suma pe care ne-au acordat-o fiind ridicolă. Se dovedește odată în plus că noi, botoșănenii, nu suntem importanți pentru ei decât cu o lună-două înainte de alegeri, când începe maratonul promisiunilor… Nu pot înțelege argumentele acestei noi umilințe, în condițiile în care județul Botoșani se confruntă cu probleme și nevoi atât de mari, încât prezența sa în Uniunea Europeană pare să fie doar cu numele”, a concluzionat deputatul PRO România.

sursa infobt.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.