Continutul Principal

Mihai Tudose, acuzații INCENDIARE în cazul schimbării directorului Tarom: ‘Nu mai avea nimeni loc de ghidușii’

Data: 22 martie 2019

Fostul premier Mihai Tudose a comentat, vineri, la Timişoara, schimbarea directorului Tarom Werner Wolff, despre care a spus că a fost un bun profesionist şi că ”nu a avut nicio treabă cu PSD”. Tudose susţine că acesta a fost un bun profesionist care ”a făcut curat şi nu mai avea nimeni loc de alte ghiduşii”, conform News.ro.

Aflat, vineri, la Timişoara, Mihai Tudose a criticat decizia PSD şi a lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, de a-l schimba din funcţie pe cel care a condus compania Tarom, timişoreanul Werner Wolff.

„Se vede foarte clar ce a însemnat Taromul pentru domnul Cuc. A fost primul an după plecarea Guvernului Ponta, când Taromul a intrat pe profit, domnul Wolff a făcut curat şi a început să meargă bine şi nu mai avea nimeni loc de alte ghiduşii, ocazie cu care domnul Wolff a fost schimbat. Domnul Cuc, dacă cineva îşi face treaba acolo şi nu se ocupă de altele, îl schimbă. Nu avea cum să nu îl înlocuiască (pe Werner Wolff – n.r.). Domnul Cuc vorbeşte de autostrăzi… Autostrada Moldovei, care nu e autostrada Moldovei, ci e autostrada Bacăului, care nu e autostrada Bacăului… Domnul Cuc e pus acolo să semneze nişte lucruri. Dar el nu îşi asumă nimic. La autostrăzi îşi asumă Neaga, la CFR îşi asumă alţii. El doar vizitează şantiere ca şi când ar întelege ceva… Domnul Wolff nu a avut nicio treabă cu PSD, a fost un bun profesionist. I-am spus: «Ai autoritate deplină şi responsabilitate deplină, îţi asumi tot ce faci»”, a declarat Mihai Tudose, într-o conferinţă de presă a liderilor Pro România, la Timişoara.

Miercuri seară, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat demiterea timişoreanului Werner Wolff de la conducerea Tarom, dupa un an de directorat.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.