Continutul Principal

Mihai Tudose dă cărțile pe față și vorbește despre culisele PSD: Este INCALIFICABIL că s-a ajuns la așa ceva!

Data: 30 ianuarie 2019

Fostul premier Mihai Tudose, proaspăt trecut de la PSD la Pro România, susține că din cauza problemelor penale pe care le are Liviu Dragnea, întreg partidul a devenit preocupat doar să îngenuncheze justiția pentru a-l salva pe liderul PSD. El susține că oamenii au dreptate să protesteze în stradă și califică extrem de gravă situația din 10 august, când jandarmii au fost puși să bată cetățenii.

„Prăbuşirea PSD în preferinţele electoratului se simte şi e prezentată în toate sondajele de opinie date publicităţii. Însă alegerile europarlamentare vor reprezenta primul test real. (…) Vedeţi dumneavoastră, toată lumea este de acord că în Justiţie trebuie făcut ceva – o punere în acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar şi corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. Însă una este să armonizezi nişte decizii şi să corectezi cu bună-credinţă nişte aspecte, iar alta e să declanşezi o ofensivă permanentă împotriva Justiţiei şi să te intereseze doar rezolvarea unor anumite speţe, dosare”, a declarat Tudose.

Potrivit fostului premier PSD, aşa ceva este profund incorect.

„De aceea iese lumea în stradă şi protestează, fiindcă toate acestea fac mult rău şi se văd cu ochiul liber. Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă şi uneori am reuşit să port un dialog cu protestatarii, fiindcă nu-i poţi ignora pe românii nemulţumiţi. Eu am dialogat cu ei, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să bată protestatari. Este grav că s-a ajuns la aşa ceva”, a precizat Tudose.

 

sursa stiripesurse.ro

  1. Sunt un susținător asiduu al pro Ro. și vreau să vă comunic că, onestitatea fata de electorat este privita că un lucru bun. De asemeni, criticile pertinente la adresa actualei guvernări, este apreciată, mai ales atunci când sunt însoțite și de propuneri concrete. Nu mai puțin importante, sunt dezvăluirile susținute de dovezi palpabile. Ieșirea specialiștilor Partidului la rampă, cu soluții în toate compartimentele vieții sociale, este de asemeni, un lucru extrem de lăudabil. Va doresc succes deplin !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.