Continutul Principal

Mihai Tudose: „Dacă mă sună dl Iohannis, e simplu, nu mă mai duc la Bruxelles”

Data: 6 iunie 2019

Mihai Tudose a anunțat motivul pentru care nu validează mandatul la europarlamentare.

 

Mihai Tudose ar putea ajunge, din nou, premierul României. Fostul premier a declarat că ar reveni la Palatul Victoria dacă președintele Iohannis i-ar cere acest lucru. PNL, USR și președintele Klaus Iohannis ar fi agreat deja ca Mihai Tudose să fie favorit pentru funcția de premier în cazul în care va cădea Guvernul Dăncilă.

 

Mihai Tudose a făcu, în direct la România TV, precizări cu privire la validarea mandatului său de europarlamentar și motivele ce l-ar face să renunțe la acest post. „Mă duc săptămâna viitoare. Până pe data de 2 iulie, mai este timp.

Întrebat ce va face dacă va fi sunat de Klaus Iohannis pentru postul de premier, Tudose a răspuns: Iată că nu mă mai duc la Bruxelles. E foarte simplu.”

Mihai Tudose ar putea ajunge, din nou, la Palatul Victoria! După ce Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, a spus că USR ar susține un mandat al liderului Pro România în funcția de premier, Tudose, precizase şi luni seara, la TVR 1, că dacă președintele Klaus Iohannis îi va cere să își facă o echipă guvernamentală, o va face.

 

„Aș zice DA pentru țară. Da, dacă președintele mi-ar cere să fiu premier aș accepta. Cu siguranță, da.”, a spus Mihai Tudose.

 

”Suntem cel mai bine pregătiți pentru a guverna. Nu îi văd pe Ludovic Orban și Rareș Bogdan premieri, Dacian Cioloș a mai fost, cred că va merge la Bruxelles. Sorin Câmpeanu și Mihai Tudose au profil de premier.”, a punctat Victor Ponta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.