Continutul Principal

Mihai Tudose, INFORMAȚII INCENDIARE! Cum i-a cerut Dragnea să dea OUG pe amnistie: ‘Dacă dă Dăncilă, nu mai are loc nici la Videle’

Data: 11 aprilie 2019

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat că premierul României, Viorica Dăncilă, nu va da o OUG pe amnistie și grațiere. Tudose a povestit că Liviu Dragnea a încercat să îl convingă să dea OUG pe amnistie și grațiere pe vremea când era premier, dar a refuzat categoric.

„Amnistie a încercat o dată nu știu cât de direct sau indirect. A spus hai să facem asta, că nu se mai poate așa. Și –am spus că nu. A înțeles că nu e negociabil

Doamna Dăncilă joacă într-o chestie ciudată. Pe de o parte își dă seama că fără Dragnea e nimic. Dacă pleacă Dragnea azi, PSD tot jalnic e. Mai sunt vreo zece oameni întregi la minte, dar sunt copleșiți numeric și tot speră că se va schimba ceva, dar nu se va schimba.

Joacă într- o piesă în care e pe no win. Dacă își dă demisia, ce face? Se întoarce la Videle la Bibliotec?Dacă le dă, nu mai e loc nici la Videle”, a declarat Mihai Tudose la Adevărul LIVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.