Continutul Principal

Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: ‘Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba’

Data: 19 mai 2019

Toți cei care sunt anti – Dragnea au parte de o plimbare cu duba – Este concluzia fostului premier al României, Mihai Tudose, după ce protestatarii anti – Dragnea de la Topoloveni au fost reținuți.

„România merită mai mult! Mult mai mult decât să fie condusă de Dragnea și Carmen Dan care au dus ,,dragostea“ de români la un nivel de neimaginat într-o țară democrată: cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba…. Ceea ce s-a întâmplat la Topoloveni trebuie să rămână în conștiința românilor ca un exemplu clar de început de instaurare a dictaturii… E prea mult… Hai la vot…”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

  1. Nu trebuie sa mai vorbim de acest impostor si de clica lui ( Dragnea &co ) ! Romanii au lucruri mai bune de facut printre care si mersul la vot pe 26 mai pentru alegerea unui viitor mai bun ! „Gunoaiele” trebuiesc aruncate la groapa de gunoi iar romanii adevarati sa fie PRO ROMANIA !

  2. Nu trebuie sa mai vorbim de acest impostor si de clica lui ( Dragnea &co ) ! Romanii au lucruri mai bune de facut printre care si mersul la vot pe 26 mai pentru alegerea unui viitor mai bun ! „Gunoaiele” trebuiesc aruncate la groapa de gunoi a istoriei ,iar romanii adevarati sa fie PRO ROMANIA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.