Continutul Principal

Mihai Tudose, invitatie pentru Dragnea: „Daca tot e smecherul vietii, sa candideze la presedintie. Sa vada cat e de iubit”

Data: 28 februarie 2019

Deputatul brailean Mihai Tudose (ProRomania) a afirmat, in cadrul emisiunii online Adevarul Live, ca Liviu Dragnea nu va candida la alegerile prezidentiale, desi a subliniat in stilul consacrat ca si-ar dori ca liderul PSD sa intre in lupta pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

 

„Daca tot e smecherul vietii… Asumati-o!”, a spus fostul premier.

 

Tudose a mai adaugat faptul ca Liviu Dragnea se va victimiza atunci cand va anunta ca nu va fi candidatul PSD la prezidentiale.

 

„Eu mi-as dori sa candideze la alegerile prezidentiale. O, Doamne, ce mi-as dori… ca sa vada cat e de iubit. Nu-mi doresc raul altuia, dar poate asa intelege unde e, ca altfel nu intelege. Pana la urma, e presedintele partidului si ar trebui sa isi asume. (…) La cum il cunosc pe Dragnea, nu isi va asuma. Va gasi 428.000 de motive pentru care sa nu o faca, sa se victimizeze si sa fie si de plans. Va gasi, in mod cert, o poezie foarte frumoasa. Nu-l urasc, nici macar nu merita!”, a conchis sursa citata.

 

Pana acum, Dragnea a evitat sa raspunda concret intrebarilor jurnalistilor legate de o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale, aratand doar ca si-ar dori ca PSD-ALDE sa aiba un candidat comun.

Sursa debraila.ro

  1. Feliciari dmnule Prim Ministru pentru curajul dumneavoastra de a spune lucrurilor pe nume! Va doresc succes si toate cele bune, sanatate si putere de munca in lupta contra coruptiei si coruptilor din tara noastra!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.