Continutul Principal

Mihai Tudose, LISTĂ INCENDIARĂ – Promisiunile de care românii trebuie să se ferească în campanie electorală

Data: 26 aprilie 2019

Fostul premier Mihai Tudose, mesaj înainte de debului campaniei electorale. Acesta vine cu cu o serie de avertismente dure pentru cetățeni, atenționându-i să nu se lase păcăliți.

„Începe campania electorală. Luna aceasta o să vedem foarte mulți candidați care descoperă străzile, piețele sau că România nu este doar București și orașul natal… Unii vor promite că vor merge la Bruxelles să se bată cu europenii cei răi ca să apere România (asta chiar dacă Uniunea Europeană înseamnă ȘI România).

Veți afla că v-au crescut pensiile și salariile chiar dacă, în realitate, coșul de cumpărături e din ce în ce mai gol și chiar dacă, în realitate, nu despre asta este vorba. Este vorba despre a trimite reprezentanți ai României care au capacitate de negociere și sunt recunoscuți ca parteneri onești în această construcție europeană…. Nu vom selecționa lotul de box al României pentru un meci cu lotul Europei. Nu este despre ,,ne vom bate” este despre ,,vom reprezenta interesele României, vom promova interesele României prin dialog și negocieri corecte, oneste”!

Cred că această campanie ar trebui să fie un moment de analizã a ceea ce vor trebui sã facã toți reprezentanții României, indiferent de partidul pe care îl reprezintă! România este una singură! România este în Europa, iar europeni sunt și românii! Succes PRO România! Succes România!”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.