Continutul Principal

Mihai Tudose, mesaj de REVOLTĂ, din coloana de pe Autostrada Soarelui: atac EXPLOZIV la Răzvan Cuc și Viorica Dăncilă

Data: 14 iunie 2019

Deputatul Pro România, Mihai Tudose, scrie un mesaj, din mașina proprie, din coloana uriașă care s-a format pe Autostrada Soarelui. Tudose îi transmite ”mormanului de incompetență numit Cuc” să vină să stea la kilometrul 80 să-i mulțumească lumea personal. Tudose o înțeapă și pe Viorica Dăncilă ”Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească”.

”N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte “harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?
P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească…
Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă”, scrie Mihai Tudose.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.