Continutul Principal

Mihai Tudose: Nu ne-am aliat cu PSD. Nu ne vindem şi nu ne pot cumpăra

Data: 30 mai 2019

Fostul premier Mihai Tudose precizează că Pro România nu s-a aliat cu PSD, pentru că nu se vând şi nu pot fi cumpăraţi, spune că are prieteni în PSD, dar nu este prieten cu PSD şi că urmează moţiunea de cenzură şi intrarea în normalitate a României.

 

„Ca să fie clar! Nu ne-am aliat cu PSD. Nu ne vindem şi nu ne pot cumpăra. Nu mă întorc la PSD. Am prieteni în PSD. Dar nu sunt prieten cu PSD-ul!!! Cred cu tărie că guvernul PSD-Dăncilă trebuie să plece. Şi CRED că PRO România trebuie să devină cea mai importantă, puternică şi viabilă formaţiune politică de stânga din România. Azi PRO România a obţinut recunoaşterea grupului parlamentar. Este un prim pas. Important. Urmează moţiunea de cenzură…. şi intrarea in normalitate a României!”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

 

Deputaţii Pro România nu au avut candidat la preşedinţia Camerei Deputaţilor şi au anunţat că nu îl susţin nici pe Marcel Ciolacu, dar nici pe Raluca Turcan.

Este cunoscut faptul că Mihai Tudose are o relaţie de prietenie cu Marcel Ciolacu, iar miercuri l-a felicitat pe acesta după ce a câştigat votul pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.