Continutul Principal

Mihai Tudose: PSD e în cădere liberă. Dragnea nu pleacă, va sta până îngoapă partidul

Data: 4 februarie 2019

Fostul premier, Mihai Tudose, a declarat, luni, că PSD este în cădere liberă şi probabil „îşi va încheia misiunea istorică”, transmite Agerpres.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat în legătură cu plecarea sa din PSD.

El a spus că Partidul Social Democrat are deja o problemă cu majoritatea.

„Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a adăugat Tudose.

Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”.

Mihai Tudose a demisionat din Partidul Social Democrat şi s-a înscris în Pro România.

 

SURSA G4MEDIA.RO

 1. Domnule Ponta,
  Sper sa reusiti sa scoateti tara din Namol!😢
  Sint foarte multe problème Birocratice (care nu au incetat pina n acest moment).
  Drepturi Constitutionale, care nu sint Aplicate.
  Incepind Cu Cartea de identitate pentru rezidentii in strainatate Cu domiciliul in Romania( Carte de identitate provizorie😳😳😳, Chiar si un Om din Strada are Aceleasi Drepturi ptr aceasta carte de identitate provizorie, Dar este si mai simplu ptr El, PTR ÇA NU ARE NEVOIE LA FIECARE AN SA SI PREZINTE CONTRACTUL APARTAMENTULUI IN ORIGINAL SI COPIE, Carte de identitate de la rezidenta principala, Timbru , Poze( cind Dinsii au deja Aparat de Fotografiat, cind Dinsii au Deja De Anul Précédent toate Actele, In Italia si in alte tari Europene Cartea de identità este valabila 10 ani chiar daca rezidenta este intr o alta tara).In plus, taxele si impozitele, gazele, Apa, Digi, Engie, Enel samd Mi le platesc De Ani de zile in Romania!

  Isi bat Joc de Noi!!!

  Daca reusiti sa schimbati aceasta modalitate sint certa ça foarte multi Romani din strainatate Isi vor dori sa voteze Cu Pro Romania.

  Sper sa Reusiti sa Schimbati Si sa Aplicati Constitutia Drepturilor Omului In Romania, Domnule Ponta!
  Va doresc succès.

  Cu stima.
  Nicoleta Giammarino

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.