Continutul Principal

Mihai Tudose pune paie pe foc după solicitarea lui Iohannis: ‘Carmen Dan trebuie să plece, nu pentru că am ceva cu ea, ci pentru răul pe care îl face țării’

Data: 30 mai 2019

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, miercuri seară, la Realitatea Tv, despre votul de miercuri din Camera Deputaților, dar și despre ce ar trebui să facă Carmen Dan după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea ei din funcția de ministru de interne.

 

„Carmen Dan ar trebui să își dea demisia pentru 10 august, pentru cei care au fost luați cu duba, sunt vreo 20 de pentru, pentru care ar trebui să își dea demisia. Carmen Dan trebuie să plece, nu pentru că am ceva cu ea, ci pentru răul pe care îl face țării, și ea, și Dăncilă”, a spus Mihai Tudose, la Realitatea Tv.

De asemenea, fostul premier a vorbit despre votul desfășurat miercuri în Camera Deputaților, vot secret pentru șefia camerei, post rămas vacant după arestarea lui Liviu Dragnea.

 

”Eu am votat cu Ciolacu! Votul pe care i l-am dat eu a fost mulțumesc pentru ce a făcut el. La noi, la Brăila lucrurile sunt simple. Nu a fost un deal, nu a fost o vânzare, a fost un mulțumesc”, a spus Mihai Tudose.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.