Continutul Principal

Mihai Tudose, replică explozivă după declarațiile lui Răzvan Cuc: ‘E, cumva, la limita autodenunțului. Vine el decontul’

Data: 8 iulie 2019

Fostul premier Mihai Tudose nu rămâne indiferent la declarațiile lui Răzvan Cuc, spunând pentru STIRIPESURSE.RO că afirmațiile ministrului Transporturilor aduc a autodenunț. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă va decide, în perioada următoare, care este autostrada ce se va realiza în această guvernare cu finanţare de la stat, după ce i-a transmis trei propuneri din care să aleagă.

„Din ce în ce mai des, ministrul Cuc anunță cu o dezinvoltură că el face autostrăzi cu bani de la buget și cu aceiași „inteligență” spune că face asta spre deosebire de Tudose, care dorea să facă autostrăzi cu bani de la UE. E, cumva, la limita autodenunțului. Nu luăm bani europeni. Cheltuiește de la buget fiindcă e mai simplu și nu vine nimeni în control să vadă cum și cu cine ai cheltuit și e mândru că face asta. Nu există pentru Cuc Master Plan aprobat și finanțat de UE. Nu există miliarde de euro care așteaptă proiectele. Există doar bugetul național. Și împrumuturile de miliarde de euro făcute lunar de Ministerul de Finanțe. Cum spuneam, declarațiile Cucului aduc a autodenunț, dar nu e el de vină. El atât poate. De vină e primul ministru, dna Dăncilă. Datorită ei e Cucul ministru sau poate și ea e de acord cu cheltuirea banilor în sistem de „cuc”. Vine el decontul!”, a spus Mihai Tudose.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.