Continutul Principal

Mihai Tudose, replică fabuloasă pentru Liviu Dragnea: ‘Tati, nu cumva îţi dă eroare?!’

Data: 28 februarie 2019

Pro România este partidul Serviciilor! Aceasta este eticheta pe care Liviu Dragnea, dar și Gabriel Oprea, au pus-o noului partid condus de Victor Ponta.

Primul care le răspunde este Mihai Tudose. Fostul premier îi transmite liderului PSD că anunța, după plecarea sa la Pro România, că PSD va transfera noi parlamentari. De atunci, doar la terminalul plecări din PSD a fost aglomerație, în timp ce la sosiri nu a ajuns nimeni.

”Retorica este absolut fabuloasă. Dragnea anunţă cu mândrie că „o să luăm noi 10 parlamentari din altă parte“. Tati, nu cumva îţi dă eroare?! Cei care pleacă de la un partid la altul nu sunt buni, dar tu îi iei de buni? Noi am plecat de la Putere în Opoziţie. Un mic recurs la memorie ne arată că domnul Dragnea a plecat de la Opoziţie la Putere.

Şi e înainte de Hristos şi după, sau cum (n.r. că Dragnea a ajuns în PSD în 2.000)? Ce face el (Dragnea – n.r.) nu se pune? Eu am avut în analiză decizia de a demisiona din Parlament.”, a spus Tudose la adevarul.ro.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Deputatul de Brăila a explicat și motivul pentru care nu a plecat cu mai mulți colegi din filiala în care ajunsese șef cu puțin timp în urmă.

”Să nu fiu traseist. Am strâns echipa de la Brăilă – primarii, preşedinţii de organizaţii – şi le-am spus: opţiunea unu – nu mai rămân în PSD. Dar, am şi varianta să rămân în Parlament sau nu. A fost unanimitate deplină: „nu pleca din Parlament, stai acolo, că noi te-am votat!“. Joacă fiecare cum vrea. Ei se simt bine cu domnul Dragnea, succes! Nu există nico ruptură, face fiecare ce doreşte. Nu, n-am luat în calcul, fiindcă fiecare îşi înţelege viaţa într-un fel. Eu îl cunsoc mai bine (pe Dragnea –n.r), dânşii, nu.”, a precizat Tudose.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.