Continutul Principal

Mihai Tudose se alătură PRO România. Victor Ponta: Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!

Data: 29 ianuarie 2019

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți decizia sa de a părăsi PSD și de a se înscrie în formațiunea politică la conducerea căreia se află Victor Ponta: PRO România.

În acest context, Victor Ponta, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, a ținut să felicite decizia ex-premierului, adăugând că ”experienta lui politica si guvernamentala reprezinta un mare castig”,

”Mihai Tudose este binevenit in Echipa ProRomania / experienta lui politica si guvernamentala reprezinta un mare castig pentru proiectul nostru prin care vrem sa oferim o adevarata alternativa social democrata si profesionista la ceea ce avem azi in Romania!

Inteleg insa foarte bine cat de delicat este acest moment pentru el / ca si mine a facut politica doar in PSD / ca si mine a luptat in zeci de campanii electorale alaturi de mij de oameni si nu si-a imaginat vreodata ca va fi obligat sa plece din propria “casa” din cauza unor traseisti si oportunisti care au confiscat PSD/ ca si mine s-a lasat inselat de cativa indivizi care i-au jurat “prietenie” si l-au injunghiat pe la spate fara scrupule/ sper sa reusim la ProRomania sa facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie si sa evitam greselile pe care le-am facut inpreuna!

Plecarea lui Mihai Tudose este si un avertisment pentru cei care inca stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor / Grindeanu a fost exclus din PSD pentru ca nu a ascultat de orienele lui Dragnea de distrugere a Justitiei – Ponta a fost exclus din PSD pentru ca nu a votat motiunea de cenzura contra lui Grindeanu – Tudose a fost dat jos din functie pentru ca nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei ! Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!” scrie Victor Ponta.

 

sursa psnews.ro

  1. Rămâne de văzut căt de corect va fi Ponta și partidul lui, față de alegătorii săi, care il vor credita la viitoarele alegeri din 2019, și în continuare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.