Continutul Principal

Mocioalcă anunță încă o lovitură grea pe care o dă PSD-ului! „Vor mai urma! Rămâne să vedem când și cum, și cine!”

Data: 31 ianuarie 2019

Secretarul general al Pro România semnează zilnic adeziunile la partidul condus de Victor Ponta ale unor nume grele care au ales să se dezică de Liviu Dragnea și să plece din PSD! Astăzi a mai bifat un transfer important și anunță prăbușirea definitivă a social-democraților!

Ion Mocioalcă pare să fi ales cartea câștigătoare atunci când a plecat din fotoliul de președinte al PSD Caraș-Severin și din partidul în care a stat 24 de ani. „Există un trend descrescător pentru PSD, atât în sondaje, cât și în numărul de membri valoroși. Tot mai mulți oameni de valoare, președinți de organizații, chiar foști prim-miniștri, părăsesc PSD-ul și se alătură acestui proiect politic inițiat de Victor Ponta, numit Pro România. Eu salut venirea în Pro România a președintelui organizației PSD Brăila, fostul premier Mihai Tudose, care alături de Marian Neacșu, de Adi Țuțuianu, vin în această echipă și îi dau greutate și speranță că va face performanță electorală. În după-amiaza aceasta și-a dat demisia din PSD un alt membru marcant, deputatul de București Georgian Pop, secretar al Camerei Deputaților din partea grupului PSD și fost președinte al Comisiei de Control a SRI. Motivele sunt aceleași, neîncrederea în actuala conducere a partidului și, totodată, faptul că PSD nu mai are niciun proiect politic”, a declarat deputatul cărășean pentru expressdebanat.ro.

Liderul Pro România amintește totodată de tensiunile din societate, care sunt extrem de mari și nu trece cu vederea nici nemulțumirea primarilor de municipii, care zilele trecute au fost în fața Guvernului și a Minsiterului de Finanțe să-și exprime nemulțumirile. „Astfel de gesturi vor mai urma! Rămâne să vedem când și cum, și cine!”, a mai afirmat Mocioalcă, referindu-se atât la viitoare forme de exprimare a nemulțumirilor față de guvernarea PSD-ALDE, cât și la alte plecări din rândurile social-democraților cu destinație Pro România.

sursa expressdebanat.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.