Continutul Principal

Nicolae Bănicioiu acuză autoritățile de propagandă mascată: ‘Pe ce bani sau din ce bani e susținut acest monstru!?’

Data: 14 septembrie 2020

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, critică modul în care autoritățile au gestionat situația provocată de COVID- 19 și îi acuză pe liberali de propagandă mascată într-o postare pe facebook.

„Ma uit cu surprindere ca desi suntem in topul deceselor si infectarilor din UE , autoritatile doar gasesc cuvinte de lauda la adresa activitatii lor- stupid ati zice , dar e cruntul adevar. Propaganda mascata si atit! Totusi in România mor oameni ( si nu putini !) iar pnl vrea cu disperare alegeri”!”

Fostul ministru a subliniat situația critică în care se află România făcând o comparație cu numarul morților în urma infectărilor cu Sars-Cov-2 îngregistrate în România și în în Israel, care are o rată de infectare cu 50% mai mare.

Totodată, criticile politicianului se îndreaptă și către PSD. Autoritățile locale au promis măsti și tablete pentru elevii care vor începe școala în cateva zile, însă măsurile au rămas în stadiul de proiect.

,,Tot zilele trecute au gasit bani ( sute de milioane) pentru a cumpara primari psd isti – masti n au cumparat nici acum!!! Tabletele pt inceperea scolilor n au reusit nici pe ele sa le cumpere…inconstienta sau bataie de joc !?”, a scris Bănicioiu pe facebook.

De asemenea, deputatul PRO România accentuează necesitatea adoptării unui set de măsuri urgente și eficiente împotriva răspândirii virusului în contextul în care România se află în plină campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.