Continutul Principal

Nicolae Bănicioiu S-A NĂPUSIT asupra liderilor PNL: ‘AU decis totuși să facă circul de ieri de la Parlament ‘

Data: 13 martie 2020

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, aduce un atac virulent conducerii PNL! „Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la DSU in ședințele photo ale premierului desemnat sau demis” a precizat fostul ministru, adăugând că, deși le-a explicat că trebuie să respecte indicațiile specialiștiilor, liberalii au țint să facă circul de ieri de la Parlament.

„Doamne ferește de așa ceva ! Deși toată lumea le a explicat ca nu se pot face adunări mari și nici interacțiune cu mulți angajați iar ei totuși au decis sa facă circul de ieri de la parlament ! Citu un inconștient – la fel și conducerea PNL !

Eu unul le am explicat de citeva ori ca și prin parlamentari ( care merg in teritoriu ) cit și prin angajați , vor putea răspândi virusul – ei nu și nu !!! Au făcut o conștient sau mai bine zis totuși inconștient( pentru ca n au vrut sa asculte ) – le am explicat de 7000 de ori ca trebuie sa i urmeze strict indicațiile specialistilor și i am avertizat ca i vor pune in pericol inclusiv pe cei care gestionează lucrurile . Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la dsu in ședințele photo ale premierului desemnat sau demis ! Practic azi sunt in imposibilitatea de a și pune un guvern și așteaptă soluții de la alții . INCONȘTIENȚII !”, se arată pe pagina de Facebook a lui Nicolae Bănicioiu.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.