Continutul Principal

Pleacă Gabriela Firea la Pro România? Daniel Constantin dezvăluie misterul

Data: 14 februarie 2019

Prim-vicepreședintele PRO România, Daniel Constantin a fost invitat miercuri la ”Puterea Știrilor”. În cadrul emisiunii, printre altele, Daniel Constantin a comentat și informația potrivit căreia primarul Capitalei, Gabriela Firea ar adera la PRO România.

Chestionat despre sursa acestui zvon, politicianul a declarat că a pornit de la opoziția din ultimul timp, a Gabrielei Firea față de PSD, dar și de la schimbările anumitor oameni din interiorul Primăriei.

”A apărut informația pentru că este într-o opoziție d-na Firea în interiorul partidului și cred eu că bine face. Am văzut că exprimă de fiecare dată argumentat de ce nu e de acord cu bugetul, de ce nu e de acord cu anumite măsuri. Am văzut că au început să-i schimbe oamenii, consilierii municipali, și probabil că de aici au apărut”, a afirmat Daniel Constantin.

Totodată, reprezentantul PRO România a precizat că primarul general nu poate pleca din partidul lui Liviu Dragnea, deoarece ”și-ar pierde mandatul” și, de altfel, PSD nu o poate exclude pentru că ”nu își mai permit” pierderea unor persoane notorii, care au avut un număr mare de votanți.

”D-na Firea nu poate să plece, pentru că și-ar pierde mandatul. Dacă își dă demisia din PSD, își pierde mandatul. PSD-ul n-o dă afară, după cum ați văzut, indiferent ce ar spune. Nu prea își mai permit să piardă oameni, nici parlamentari și nici primari, care au, totuși în spate, un vot numeric foarte important sau o notorietate așa cum are Gabriela Firea și încredere aș spune eu, nu numai notorietate. Și atunci dânsa nu poate să plece, este în funcția de primar, și nu cred că își permite să piardă această funcție, pentru că are niște promisiuni pe care le-a făcut și, probabil că vrea să le implementeze”, a explicat invitatul.

Prin urmare, Daniel Constantin a afirmat că nu s-au purtat discuții pe tema plecării Gabrielei Firea din PSD.

”Nu s-au purtat discuții pe tema asta, atâta timp cât este în PSD„ a menționat prim-vicepreședintele PRO România.

sursa PS News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.