Continutul Principal

Comunicat de presă Pro România Argeș

Data: 25 noiembrie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Bogdan Ivan: ”Guvernul Dăncilă-Dragnea distruge infrastructura de transport a României!”

 

 

La a doua rectificare bugetară din acest an, Guvernul Dăncilă-Dragnea ia, încă o dată, bani de la investiții.

”Avem un mare minus la Ministerul Transporturilor, minister de la care Guvernul Dăncilă-Dragnea ia nu mai puțin de 1,16 miliarde de lei. Este încă o dovadă a faptului că Guvernul vrea să distrugă infrastructura de transport a României, după ce în doi ani mai mulți minștri și-au dovedit pe deplin incompetența. Dacă facem un calcul, în medie, Ministerul Transporturilor a avut, la fiecare 8 luni, un alt ministru.

 

Orice companie privată care își schimbă managerul atât de des sigur va da faliment. Asta și-a propus Guvernul Dăncilă-Dragnea: să distrugă orice posibilitate de realizare a autostrăzilor, să distrugă infrastructura de transport a României. În 28 de ani, România a avut 27 de miniștri la Transporturi”, punctează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Bogdan Ivan reamintește și că ”Fostul ministru Răzvan Cuc a distrus șansele realizării autostrăzii Pitești-Sibiu. A scos proiectul la lictație chiar dacă documentația cuprindea clauze rezolutorii cu privire la inexistența acordului de mediu și a indicatorilor tehnico-economici.

 

Fără șanse de realizare vedem că se află și drumul expres Pitești-Craiova. Guvernul Dăncilă-Dragnea distruge orice șansă de realizare a oricărei investiții importante de infrastructură rutieră: ia banii de la Transporturi, iar rata de absorbție a fondurilor europene destinate acestui domeniu este aproape de 0”, transmite Bogdan Ivan.

 

”La Transporturi, totul este praf și pulbere! Nimeni nu mai finanțează proiectele importante, iar acum, prin acest minus imens de la Ministerul Transporturilor, Guvernul Dăncilă-Dragnea, un guvern al incompetenței, trage definitiv cortina peste realizarea autostrăzilor, infrastructura de transport fiind un domeniu vital dezvoltării oricărei țări.” încheie Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș și vicepreședinte al partidului la nivel național.

 

 

Marius Bogdan Ivan,

 

Pro România Argeş

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.