Continutul Principal

Comunicat Mihaela Huncă: Obiectivul Pro România este realizarea unui master plan pentru dezvoltarea țării

Data: 22 octombrie 2018

pro-romania

Aproape 900 de delegați, în cadrul primului Congres al partidului, l-au ales pe Victor Ponta în fruntea Pro România. Totodată au fost stabilite și principalele direcții de dezvoltare și de construcție ale formațiunii politice.

“Vrem să promovăm proiecte de construcţie pentru viitor.  Economie, Educație,  Justiție, Infrastructură și Administrație sunt domeniile strategice în care Pro România va realiza un master plan.  Avem oamenii competenți  și experiența necesară. Ne dorim să dezvoltăm toate comunitățile locale și să eliminăm decalajele economice existente acum între diverse regiuni din țară. Vom promova un model de administrație care să plece de la nevoile cetățeanului și ale comunităților locale. Vom încuraja finațările pe proiecte, fără implicaţii politice, pentru a nu mai asista la împărţirea banilor către localităţi în funcţie de bunul plac al vreunui politician care pedepseşte sau răsplăteşte o comunitate în funcţie de opţiunile politice ale primarilor sau locuitorilor  ”, a declarat deputatul de Botoşani, membru Pro România Mihaela Huncă.

“În educație de exemplu, vom dezvolta un sistem educațional de calitate care să îmbunătățească simțitor procentul de absorbție al absolvenților în economie, corelând competențele dobîndite cu cerințele de pe piața muncii.  Viziunea Pro România pentru economie se va concentra  pe o creștere a predictibilității fiscale, astfel încât investitorii să fie atrași să deschidă noi afaceri în țara noastră”, precizează deputatul botoşănean.

sursa botosaneanul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.