Continutul Principal

Deputatul Banias: Iau în calcul să candidez pentru încă un mandat

Data: 23 octombrie 2018

Screenshot_20181023-084321_Chrome

Fostul premier Victor Ponta a fost ales preşedinte al partidului Pro România în cadrul primului congres naţional al formaţiunii politice, care a avut loc duminică, la Romexpo. Din cei 876 de delegaţi cu drept de vot prezenţi la congres, 871 au votat pentru alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte al partidului. Prim-vicepreşedinţi ai Pro România au fost aleşi Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu. Deputaţii Mircea Banias și Mircea Dobre sunt constănțenii care dețin funcții în cadrul partidului, la nivel național.

Mircea Banias coordonează, în cadrul Partidului Pro România, departamentul de Transporturi și Infrastructură, iar Dobre se ocupă de antreprenoriat. Banias spune că preocuparea sa principală este constituirea de noi organizații, dar și alegerile europarlamentare.

”Încercăm să ne constituim organizații la toate nivelurile, începând de la secții de votare până la județe, iar principala preocupare este să ne pregătim de alegerile europarlamentare. E un test pentru partidul nostru. Căutăm să desemnăm cei mai buni candidați care să prezinte interes pentru alegători”, a declarat, pentru Replica, deputatul Mircea Banias. Acesta a precizat că nu s-a luat, momentan, o decizie cu privire la candidați. Cert este că lista va fi deschisă de Victor Ponta.

”N-am luat o decizie definitivă, dar s-a discutat și lista va fi deschisă de Victor Ponta, liderii partidului vor candida pe această listă. Dar asta nu înseamnă că, dacă vor câștiga mandate, vor merge la Bruxelles. Probabil nu vor renunța la mandatele din Parlamentul României, dar pentru a fi mai atractivă lista, ei o vor deschide la europarlamentare”, a spus parlamentarul, precizând, totodată, că nu se știe, deocamdată, nici cine va candida de la Constanța.

Cât despre o eventuală candidatură a sa la alegerile parlamentare, Banias a spus că nu s-a gândit încă la acest aspect. ”E prematur să spun lucrul ăsta. Vreau să luăm un rezultat bun la europarlamentare, apoi vin alegerile locale, trebuie să găsim cei mai buni candidați. Mai sunt doi ani până la alegerile parlamentare, dar iau în calcul să candidez pentru încă un mandat”, a conchis Banias.

Sursa ReplicaOnline.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.