Continutul Principal

Liderii Pro România: Mai mulți primari PSD din Timiș se vor alătura formațiunii conduse de Victor Ponta

Data: 25 noiembrie 2018

Liderii naționali ai Partidului Pro România au intrat în febra alegerilor europarlamentare, făcând o trecere în revistă a tuturor organizațiilor județene. Venind din alte orașe, vineri la Timișoara s-au întâlnit mai mulți lideri importanți ai partidului condus de fostul premier Victor Ponta cum ar fi: fondatorul Daniel Constantin, prim-vicepreședintele Nicolae Bănicioiu, Felix Rache, Alin Văcaru și Constantin Iacov.

Oarecum neașteptat, amfitrionul conferinței de presă organizate de liderii naționali a fost primarul PSD din Variaș, Nicolae Birău. Acesta a anunțat încă de la mijlocul lunii septembrie, când Ponta a avut o întâlnire la Timișoara la care au participat în jur de 30 de primari PSD din județ, că la viitoarele alegeri va candida pentru Pro România.

 

Birău a declarat că a avut o discuţie cu conducerea PSD Timiş, dar nu a fost ameninţat cu excluderea din partid. De altfel, liderii Pro România, prezenţi astăzi la Timişoara, au spus că mai mulţi primari din PSD, nemulţumiţi de politica partidului, ar vrea să treacă la formațiunea lui Victor Ponta, dar refuză să facă pasul pentru a nu-şi pierde mandatul. „Discutăm cu foarte mulţi primari, care, probabil, ne vor ajuta în alegerile pentru Parlamentul European şi vor transmite mesajele noastre”, a declarat Daniel Constantin.

 

Despre filiala timișeană ei au spus că va lua un scor peste media partidului la alegerile europarlamentare. „Am observat o dorinţă de implicare, o motivaţie foarte mare şi cred că există premisele obţinerii unui scor peste media naţională. Mă bazez şi pe faptul că mesajele noastre sunt pentru publicul urban din marile oraşe, pentru zona profesională, pentru categoriile active, fără a-i uita nici pe ceilalţi. În Timiş, este de remarcat că organizaţia devine din ce în ce mai mare, dar este de remarcat şi calitatea ei”, a declarat Bănicioiu. Liderii Pro România sunt convinși că vor avea cea mai bună listă de candidați la alegerile de anul viitor.

 

În altă ordine de idei, n-au lipsit nici atacurile la adresa actualului guvern. Liderii Pro România au remarcat că din nou, la rectificarea bugetară se taie de la investiții, iar la reamaniere n-a contat câtuși de puțin profesionalismul oamenilor. „Am văzut un guvern care încearcă să peticească pe alocuri, aducând miniștrii pe care i-a concediat în urmă cu câteva luni. Iată că cei care au fost concediați, acum sunt aduși ca salvatori”, a declarat Bănicioiu. Mai în glumă, mai în serios, el a mai spus că ar trebui să ne îngrijoreze faptul că premierul Viorica Dăncilă începe să vorbească. „Tocmai asta este drama, că doamna Dăncilă a căpătat un pic de curaj și începe să vorbească din ce în ce mai mult, iar asta este chiar o problemă de securitate națională, la un moment dat”, a adăugat Bănicioiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.