Continutul Principal

Nechifor la România TV despre consultările de la Cotroceni pe Justiție

Data: 24 octombrie 2018

nechifor-tv-2

Nechifor la România TV despre consultările de la Cotroceni pe Justiție: E prima dată când ALDE și Klaus Iohannis iau distanță de PSD. Consultarea e tardivă, e doar un joc de imagine. Klaus Iohannis e candidat, Călin Popescu Tăriceanu e candidat. Vom vedea ce candidat mai merge.

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, marți, la România TV că la consultările de miercuri de la Cotroceni privind situația din Justiție se va face doar un joc de imagine al președintelui României și al președintelui Senatului, ambii fiind candidați la Președinția României.

El a constatat că este prima dată însă când ALDE și Klaus Iohannis „iau distanță” de PSD.

„Domnul Tăriceanu își pregătește o candidatură cât se poate de vizibil pentru Președinția României”, a spus Nechifor.

Deputatul a arătat că aceste consultări sunt tardive.

„Ce să consulte Klaus Iohannis la Cotroceni? Ordonanța s-a dat și își produce efectele, Comisia de la Veneția a făcut zob din modificările pe justiție, Junker  (Jean Claude Junker, președintele Comisiei Europene n.r.) spune că România trebuie să asculte de recomandările Comisiei de la Veneția ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Poloniei sau al Ungariei unde a fost mult mai flexibil”, a declarat deputatul Pro România.

El a subliniat că atenționarea lui Junker vine în condițiile în care Comisia de la Veneția funcționează sub autoritatea Consiliului Europei și nu al Uniunii Europene.

„E tardivă consultarea. E doar un joc de imagine. Klaus Iohannis e candidat, Călin Popescu Tăriceanu e candidat. Vom vedea ce candidat mai merge”, a spus Nechifor.

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri după amiaza partidele parlamentare la o consultare la Palatul Cotroceni.(T.B.)

Sursa NewsBucovina.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.