Continutul Principal

Podașcă, despre Weber: Își face campanie electorală pe seama României

Data: 27 septembrie 2018

podasca_07823100

Deputatul Pro România, Gabriela Podașcă a declarat că liderul popularilor europeni, Manfred Weber, profită de haosul din politica românească pentru a-și face campanie electorală.

„Este păcat că România a ajuns să fie criticată la scenă deschisă pe plan european din cauza politicii iresponsabile și obtuze a lui Liviu Dragnea. Iar politicieni precum Manfred Weber (liderul popularilor europeni și candidat la președinția Comisiei Europene în 2019) își fac campanie electorală pe seama României speculând derapajele de la statul de drept și democrație.

În acest timp, Viorica Dăncilă face figurație la Bruxelles în întâlnirile cu liderii europeni, fiind pusă la colț inclusiv de socialiștii europeni pe teme vizând nerespectarea drepturilor și libertăților fundamentale. Astfel de atacuri se vor înteți în perioada următoare, pentru că anul viitor este unul electoral, iar situația din România tinde să devină un punct central al campaniei. Iar în lipsa unui răspuns inteligent, cărțile par să fie deja făcute pentru noi: vom fi puși în aceeași oală cu Ungaria și Polonia, țări sancționate drastic pentru derapaje grave de la valorile europene”, a scris Podașcă pe Facebook.

sursa: www.dcnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.