Continutul Principal

Ponta a răbufnit după propunerea lui Mircea Drăghici la Transporturi: ‘Poate să vină și Sf. Petru, n-o să se facă niciun kilometru de autostradă’

Data: 22 noiembrie 2018

Victor Ponta

În România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă, nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Reacția liderului PRO România vine în contextul în care Mircea Drăghici a fost propus de PSD la Transporturi.

„Ultimele contracte pentru autostrăzi, pentru infrastuctură mare, s-au semnat în 2015. De atunci nu s-a mai semnat niciun contract pentru un metru de autostradă. Ne-a anunțat Corina Crețu că din 14 proiecte finanțate de Comisia Europeană, 13 sunt de dinainte de 2014 și unul singur, cel cu metroul spre Otopeni, are o problemă și e finanțat doar pe jumătate, adică doar peronul de pe dreapta sau doar peronul de pe stânga.

Nu se schimbă nimic! Poate fi orice ministru, banii de la UE nu se iau pentru că nu vor. Dragnea și Vâlcov au spus clar ”am mai luat niște bani europeni și ne-au făcut dosare că i-am furat, așa că nu-i mai luăm”. Bani în buget nu mai sunt, așa că poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, că n-o să facă mai mult decât s-a făcut în ultimii trei ani, adică 0.

Nu există vreo țară în lume în care miniștrii se schimbă ca pe ciorapi, să aduci mereu unul mai prost ca cel de dinainte, și să o ducă bine țara aia. România nu e guvernată acum, cei care trebuie să facă proiecte, să aducă dezvoltare sunt niște marionete pe care Dragnea le numește, apoi le dă afară, apoi iar le numește, apoi iar le dă afară”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.