Continutul Principal

Primul congres al partidului condus de Victor Ponta, Pro România. Fostul preşedinte social-democrat exclude o candidatură la cea mai înaltă funcţie în stat

Data: 21 octombrie 2018

ponta2-epa

Victor Ponta a fost ales preşedinte al Pro România la primul Congres Naţional al partidului. La finalul evenimentului acesta a declarat că va deschide lista candidaţilor, la alegerile europarlamentare, însă se va retrage ulterior, precizând că nu se va înscrie în cursa pentru prezidenţiale.

„Voi fi chiar locul 1 pe listă la europarlamentare, însă doar ca să încurajez colegii. Eu voi rămâne în Bucureşti, pentru că proiectul meu este să merg la Iaşi, Craiova şi alte oraşe pentru a construi la nivel naţional”, a declarat Ponta, într-o intervenţie pentru România TV, la finalul Congresului Pro România care a avut loc duminică la Romexpo.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta a răspuns: „Nu. Pe mine nu. O să luăm aşa serios toată această construcţie, dar vom avea un candidat cu care eu, Victor Ponta, mă voi mândri şi dacă PSD rămâne în situaţia actuală, cred că vom intra în turul doi. Candidatul va fi un om competent şi mult mai activ decât preşedintele actual (chestionat dacă va fi bărbat sau femeie candidatul Pro România la prezidenţiale – n.r.)”.

sursa MediaFax

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.