Continutul Principal

Pro România: Mărirea pensiilor să intre în vigoare la începutul anului viitor!

Data: 17 octombrie 2018

35156865_2177261422289248_3088540561993367552_n

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) anunță că parlamentarii partidului condus de Victor Ponta vor face un amendament pentru ca majorarea punctului de pensie să intre în vigoare la începutul anului viitor.

Rebega critică dur guvernul PSD pe tema pensiilor: ”După rușinea din Parlamentul European și după rateul lamentabil de la referendumul privind redefinirea familiei, guvernarea scoate la înaintare artileria de campanie. Cu nerușinare, fix ca-n 2017, Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, iese din nou la rampă pentru a năuci pensionarii cu o nouă majorare a pensiilor. Dar nimeni nu spune de unde vor fi scoși acești bani!”

El arată și absurdul promisiunilor PSD: ”Pensii duble până în 2021? Votați-ne și vă dăm banii după? Rușine să vă fie! Acești peste 5 milioane de români nu merită bătaia de joc a promisiunilor voastre deșarte! Pensionarii României merită o pensie onorabilă pentru o viață de muncă și sacrificii pe care majoritatea dintre cei aflați la putere nu o cunosc! Vă mai aduceți aminte? Celebrele minciuni de campanie care promiteau, evident, măsuri populiste NESUSTENABILE. Vă spun: nicio mărire nu poate fi făcută dacă nu are acoperire în economie! Iar bugetul de stat nu permite asemenea creșteri”.

More stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.