Continutul Principal

Pro România Timiş, peste media naţională

Data: 23 noiembrie 2018

O echipă din conducerea Pro România s-a aflat în vizită în judeţul Timiş, unde a luat pulsul organizaţiei judeţene. Atât Nicoale Bănicioiu, cât şi Daniel Constantin, s-au arătat încântaţi de modul în care se prezintă lucrurile în acest judeţ.

„Am observat o dorinţă de implicare, o motivaţie foarte mare şi cred că există premisele obţinerii unui scor peste media naţională.

Mă bazez şi pe faptul că mesajele noastre sunt pentru publicul urban din marile oraşe, pentru zona profesională, pentru categoriile active, fără a-i uita nici pe ceilalţi.

În Timiş, este de remarcat că organizaţia devine din ce în ce mai mare, dar este de remarcat şi calitatea ei”, a declarat Bănicioiu.

„Urmărim modul în care sunt pregătite organizaţiile.

Sunt sigur că vom avea cea mai bună listă pentru Parlamentul European, aceste alegeri fiind primul nostru test electoral.

Lucrăm la notorietatea partidului şi încercăm să asociem partidul cu numele persoanelor care sunt în această formaţiune politică”, a completat Daniel Constantin.

Liderii PRO România spun că există mulţi primari care le împărtăşesc părerile, însă nu pleacă din PSD, de teamă că vor fi excluşi din partid.

Deocamdată, în Timiş, există un primar care şi-a asumat riscul trecerii la Pro România, fiind vorba de edilul din Variaş, Nicolae Birău.

„Discutăm cu foarte mulţi primari, care, probabil, ne vor ajuta în alegerile pentru Parlamentul European şi vor transmite mesajele noastre”, a declarat Daniel Constantin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.