Continutul Principal

Ședința săptămânală a biroului permanent național al PRO România

Data: 12 noiembrie 2018

WhatsApp Image 2018-11-12 at 15.13.30

Astăzi a avut loc întâlnirea săptămânală a Biroului Permanent Național al PRO România, în care am atras atenția asupra consecințelor deosebit de grave pe plan extern pe care politica iresponsabilă a lui Liviu Dragnea o va avea asupra României.
Au rămas mai puțin de două luni până când vom prelua președinția rotativă a Consiliului UE, iar Guvernul nu mai are un ministru pentru Afaceri Europene.
Adevărul este că suntem total nepregătiți pentru acest eveniment. Am fi avut o oportunitate imensă să fim relevanți și să facem noi agenda europeană, însă din păcate interesele lui Liviu Dragnea sunt îndreptate spre a întoarce spatele Europei.
Această politică total decuplată de realitatea care ne înconjoară va avea consecințe grave asupra României, iar primele semne vor fi chiar mâine când se va vota rezoluția împotriva țării noastre de către toate grupurile politice din Parlamentul European și va fi publicat cel mai dur raport MCV din istorie. Nimeni, însă, din actuala majoritate nu pare îngrijorat de această situație și nu se iau niciun fel de măsuri pentru a mai salva ceva.
PRO România va propune la viitoarele alegeri europarlamentare doar oameni competenți, profesioniști în domeniile lor de activitate și care sunt dispuși să se bată pentru interesele României și nu pentru cele ale unui singur om.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.