Continutul Principal

Susține Pro România moțiunea de cenzură?

Data: 26 noiembrie 2018

În jurul datei de 10 decembrie, Guvernul Dăncilă are de trecut de un nou moment tensionat. Concret, a fost anunțată o moțiune de cenzură împotriva Executivului susținut de coaliția de putere PSD-ALDE.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura luni cu liderul Pro România, Victor Ponta. Întrebat cum se poziționează formațiunea sa politică în raport cu moțiunea de cenzură anunțată, fostul premier a precizat că partidul său dorește schimbarea Guvernului Dăncilă cu un Executiv mult mai bine pregătit profesional și pro-european, dar nu este de părere că PNL, USR și PMP pot constitui o alternativă.

De altfel, chestionat care crede că sunt șansele ca moțiunea de cenzură să reprezinte un succes, Victor Ponta a atras atenția că acestea sunt infime.

„Pro România face cu adevărat opoziție Guvernului Dragnea-Dăncilă. Facem eforturi să convingem și alți parlamentari din PSD-ALDE să sprijine schimbarea acestui Guvern cu un altul mult mai bine pregătit profesional și pro-european. În același timp vedem că partidele din Parlament (PNL, USR și PMP) sunt total incapabile să construiască o alternativă politică serioasă, se macină în bătălii și orgolii interne, nu au niciun lider cu credibilitate și viziune. În acest moment, din cauza impotenței cronice a celorlalte partide de opoziție în fața sistemului mafiot instituit de Dragnea pentru controlul votului în Parlament, șansele unei moțiuni de cenzură sunt infime”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.