Continutul Principal

Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru români: În perioada următoare vin datoriile și dobânzile de la împrumuturi

Data: 27 noiembrie 2018

Viata adevarata a romanilor – toate cresterile de salarii si de pensii au fost inghitite de inflatie !!! Si in perioada urmatoare vin peste oameni datoriile si dobanzile de la imprumuturile de acum, anunță fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

„Viata adevarata a romanilor – toate cresterile de salarii si de pensii au fost inghitite de inflatie !!! Si in perioada urmatoare vin peste oameni datoriile si dobanzile de la imprumuturile de acum!

Degeaba vedem zi de zi minciunile de la televizor platite cu milioane de lei din bani publici ( pentru “Centenar”) – oamenii simt in buzunarul lor si in viata de zi cu zi ca lucrurile merg intr-o directie total gresita.

Rectificarea bugetara a aratat ceea ce noi la PRO ROMANIA spunem de mult – minciuni prost camuflate in cifre, bani mai putini incasati la buget , cheltuieli mai mari, investitii zero in sanatate, educatie si infrastructura, imprumuturi scumpe si dobanzi mai mari ( s-a luat 1 miliard de la Transporturi ca sa se achite aceste dobanzi)!

La PRO Romania pregatim strategia fiscal – bugetara pentru 2019-2020 / trebuie sa salvam tara din prapastia in care se prabuseste acum – si sa evitem sa traim din nou ceea ce a fost in 2010!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.