Continutul Principal

Victor Ponta, către Liviu Dragnea: ‘Se vede că ești foarte frustrat și oamenii nu vor lideri frustrați. Și, apoi, că ești total neserios’

Data: 5 noiembrie 2018

ponta2-epa

Fostul premier Victor Ponta, un adversar al actualului lider PSD Liviu Dragnea, l-a criticat în termeni duri pe actualul șef al social democraților.

Ponta spune că acțiunea lui Dragnea de a aduce două valize la Parlament arată „frustrarea” pe care o are și într-un fel își vede și el propriile greșeli.

„În timp ce l-am văzut azi pe Dragnea mi-am văzut mie prostiile și gafele. Se vede în primul rând că ești foarte frustrat și oamenii nu vor lideri frustrați. Și în al doilea rând că ești total neserios. În loc să spui că nu e adevărat, dar cu documente, și că n-am fost niciodată în Brazilia – sigur că a fost –, nu-i cunosc pe cei de la Teldrum – e adevărat că am poze cu ei –, nu a tunat nimeni mașina lui Valentin… a făcut un circ care, repet, pentru orice om obișnuit arată următoarele lucruri: își bate joc de noi, ne râde în față și ne minte”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

În continuare fostul premier a lansat o serie de întrebări retorice cu privire la modul în care Liviu Dragnea și-a consturit averea.

”Băi: ai sau n-ai casă pe șapte străzi? De unde dacă ai lucrat la stat totdeauna (ai fost prefectul județului, președinte de CJ, deputat)? De unde ai case în Brazilia, vile, piscine, mașini și așa mai departe? O uriașă greșeaslă. Știu cine-i dă sfaturi!

Știu ce se va face la oameni: bani aruncați la oameni și la presă ca să se spună: uite, și Iohannis… Da, și Klaus Iohannis o fi retrocedat. Dar nu asta e problema noastră. Spune de tine întâi. Că de Iohannis are cine să zică. Nu mă bănuiți că îmi e drag Iohannis, dar nu era acesta subiectul azi.

Iar ideea că a furat Iohannis e justificarea că Dragnea a furat și el?! E o gândire mafiotă! Eu împușc oameni, dar și altul împușcă oameni. Explică-mi mie pesedist pe care mă anunți că-mi dai 50 de lei la salariu cum îți faci tu nuntă de 1 milion de euro și iei copilului ultimul model de mașină de 250.000 de euro și mie îmi dai 50 de lei în plus de la 1 ianuarie?

Cum ai lucrat la stat și ai casă pe 2 străzi? Asta dacă poți să-mi explici: da. Acum o lună nu avea avocat. Orice om se duce când îl cheamă la judecătorie pentru că îți e frică. Dragnea nu se prezintă, dar mai și zice că n-are bani de avocat. Pe bune?! Ai bani să zbori cu jetul privat în Brazilia în casa ta și n-ai de avocat? Îmi și închipuiam că Marian Nazare stă cu chitanțierul după el să-i zică că n-are bani să meargă în instanță”, a conchis Victor Ponta la Realitatea TV.

 

Sursa Stiri pe Surse

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.