Continutul Principal

Victor Ponta, despre valiza cu probe: Absolut toată lumea știe că domnul Dragnea este Tel Drum, dar nu erau dovezi. Avea protecție

Data: 5 noiembrie 2018

surse-victor-ponta-desemnat-secretar-general-al-guvernului-456894

Victor Ponta susține, referitor la valiza cu documente despre Tel Drum și apropiați ai lui Liviu Dragnea, că toată lumea știa că firma este controlată de liderul PSD, însă nu se putea dovedi, întrucât Dragnea ar fi beneficiat de protecțue.

„Absolut toata lumea din PSD și din afara PSD stie foarte clar ca domnul Dragnea e Tel Drum. Nu era datoria noastră si nu puteam, eu, ca prim-ministru sa am dovezi, ca domnul Dragnea avea protectie. Dosarul de un an sta la dospit la DNA. A facut un circuit prin care banii publici de la Ministerul Dezvoltării se duceau la presedinti de CJ și apoi Tel Drum. S-a intamplat la toate guvernarile. Tel Drum a fost privatizată în 2003-2004, a crescut de la Teleorman unde a luat toate contractele, apoi la Constanta, la domnii Mazar se Constantinescu, Neamț, s.a, s-a făcut o caracatiță. De la Tel Drum s-au dus pe numele fiului lui Liviu Dragnea. E un caz de crimă organizata si coruptie pe care DNA nu a vrut sau nu a putut sa-l probeze. Sper ca in valiza sa fie ce ne-a lipsit, sa trecem de la ce stim si nu putem proba, la ceva ce putem proba. Un fost prieten al domnului Dragnea, nu sunt eu, probabil ca le-a colectionat mult timp”, a declarat Victor Ponta la Digi24.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.