Continutul Principal

Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa ‘momâilor’ de lângă Liviu Dragnea

Data: 22 noiembrie 2018

Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa ‘momâilor’ de lângă Liviu Dragnea: ‘Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți?’

Liderul Pro România Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că România nu e guvernată deoarece în Cabinetul actual sunt doar indivizi care habar nu au de ce sunt acolo și de ce pleacă. Fostul premier a comparat PSD-ul sub conducerea lui Liviu Dragnea cu Partidul Comunist din Coreea de Nord.

”Noi de ceva timp nu avem Guvern, avem o gașcă de indivizi care nu știu de ce sunt acolo, nu știu de ce sunt dați afară. Apropo, dumneavoastră știți de ce i-au dat afară pe foștii miniștri? Ce n-au făcut? Vedeți? Eu mă uit un pic cu groază pentru că am fost membru PSD, dar nu eram membru la Partidul Comunist din Coreea de Nord, cum sunt cei de acum. Am auzit că la orice întrebare pusă acestor momâi care stăteau lângă Dragnea răspunsul era ”că așa a decis partidul”. Deci dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? Vă garantez că ar fi răspuns ”da, că așa a decis partidul”. Partidul Comunist din Coreea de Nord, care acum are sediul și în Kiseleff, nu mă reprezintă și nu mă interesează”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.